DE BLAARKOP

Als u deze site bezoekt, zult u wel zeggen: ‘Wat een
vreemde naam voor een Bed and Breakfast?’
Misschien wel, maar de naam is een ode aan
een runderras dat vroeger hier in de buurt
de weides van het Groene Hart begraasde.

Wij zijn een actief echtpaar, 60-plussers met veel bezigheden. Na vele jaren hard werken in ons eigen bedrijf, zijn we nu veel thuis. Onze zaak, opgericht in 1932, is nu overgenomen door de derde generatie schoenmaker. Vakmanschap, kwaliteit en creativiteit zijn de belangrijkste peilers in onze zaak waar onze zoon nu ook maatschoenen ontwerpt en maakt. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website:  www.abswoudeschoenen.nl

Naast onze B&B hebben wij ook een dierenpension voor konijnen, knaagdieren en kippen. Reeds meer dan 20 jaar hebben we hier dus al jaarlijks vele gasten. Neem gerust ook eens een kijkje op de website van ons knaagdierenpension. www.deblaarkop.com

HET APPARTEMENT

Het appartement is nieuw opgebouwd in een oude hooiberg, staat op een groen erf. Er is een eigen ingang, terrasje voor de deur en een tuin met picknickbank voor het appartement.

Alles is gelijkvloers (ca. 40m2). Er is een eethoek, een paar lekkere fauteuilles, gelegenheid om koffie en thee te zetten en  2 eenpersoonsbedden. In de badkamer is een douche, wastafel en een toilet. Verder is er WIFI. Er is op aanvraag een kinderledikantje en er zijn fietsen te huur. Het appartement is netjes en comfortabel ingericht met een vleugje nostalgie.

Er is geen kookgelegenheid, maar er staat wel een magnetron. Het ontbijt wordt in het appartement geserveerd en bij mooi weer kan het ook op het terras voor het huisje.

 Gasten die met de fiets komen kunnen hun fietsen in de schuur zetten. Voor mensen met de auto is er parkeergelegenheid op ons eigen erf. En voor mensen die een huifkar tocht maken is er ruimte voor hun paard.

Het appartement is voor maximaal 3 nachten te bespreken, zijn inclusief ontbijt en er mag niet gerookt worden.

Vanaf 16.00 uur (op de dag  van aankomst) staat het appartement voor u gereed en u dient het appartement te verlaten voor 11.00 uur (dag van vertrek).

Heeft u vragen, die kunt u ons altijd mailen of telefonische benaderen.

Bed and Breakfast de Blaarkop in Nieuw Wetering
Bed and Breakfast de Blaarkop in Nieuw Wetering
Bed and Breakfast de Blaarkop in Nieuw Wetering

DE BOERDERIJ-KAMER

Een sfeervolle en comfortabel ingerichte boerderij kamer
met een vleugje nostalgie in een landelijke omgeving.

In de netjes en comfortabel ingerichte boerderijkamers is het ook prettig verblijven. Onze boerderij is gebouwd 1901 en die sfeer hebben we een beetje tot uiting gebracht in de kamers. U slaapt heerlijk in twee antieke 1-persoons bedden en aan de eethoek in de kamer krijgt u uw ontbijt geserveerd. Er is gelegenheid zelf koffie en thee te zetten en er is een magnetron.

In de gedeelde badkamer, op dezelfde etage, is een douche, wastafel en W.C. Voor de gasten is er ook beneden voor de boerderij een heerlijk terras met picknickbank. Verder is er gratis WIFI. Er is op aanvraag een kinderledikantje en er zijn fietsen te huur.

Gasten die met de fiets komen kunnen hun fietsen in de schuur op ons terrein zetten. Voor mensen met de auto is er parkeergelegenheid op ons eigen erf. En voor mensen die een huifkar tocht maken is er ruimte voor hun paard.

De boerderij kamer is voor maximaal 3 nachten te bespreken en is inclusief ontbijt. Er mag niet gerookt worden.

Vanaf 16.00 uur (op de dag  van aankomst) staat de boerderij kamer voor u gereed en u dient de kamer te verlaten voor 10.30 uur (dag van vertrek).

Heeft u vragen, die kunt u ons altijd mailen of telefonische benaderen.

Slaapkamer van Bed and Breakfast de Blaarkop in Nieuw Wetering
Slaapkamer van Bed and Breakfast de Blaarkop in Nieuw Wetering
Badkamer van Bed and Breakfast de Blaarkop in Nieuw Wetering

REVIEWS

Wij nemen de tijd om u een goed advies te geven voor ontspanning en interessante uitjes
in de omgeving om u zo een onvergetelijk verblijf in onze bed and breakfast
in Nieuwe Wetering te garanderen. Hierbij enkele ervaringen:

Van oktober 2016 tot januari 2017 heb ik hier met veel plezier 3 nachten per week mogen verblijven. Hierbij heb ik de gastvrijheid van de fam. Abswoude ontzettend gewaardeerd. Het dagelijks ontbijt ga ik zeker missen nu ik een woning in leiden heb gevonden. Bedankt voor de leuke tijd en wie weet tot ziens.

Très agréable séjour dans un logement magnifique. Des hotes les gentils et serviasles. Encore Merci de novs avoir acceulli en derniere minute. Nous gardons votre adresse avec grand soin pour notre procbain séjour.

We hebben genoten van deze heerlijke plek! Het ontbijt was fantastisch. Best bijzonder om door een balkende ezel te worden gewekt 🙂 Bedankt voor de goede zorgen & nog een hele fijne verjaardag!

Voor de 2e x hier overnacht. Ondanks de kacheltjes is het hier heerlijk toefen in de winter. Ik zal zeker hier weer overnachten!

Heerlijk een paar dagen tot rust komen bij aardige en gastvrije mensen en enthousiaste dieren. Heerlijk!